×
×
UYSAL, “TÜRKİYE'MİZİ İKİNCİ YÜZYIL’IN VİZYONUNA TAŞIYACAĞIZ”
Uysal, “Türkiye'mizi İkinci Yüzyıl’ın vizyonuna taşıyacağız”
03 Aralık 2022
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İstanbul’da partisi CHP'nin vizyon belgesinin açıklandığı toplantısını ardından “Çok heyecanlıyız. Türkiye heyecanlı. Büyük bir değişimin arifesindeyiz. Tabii bu değişim, Türkiye'mizi geleceğe taşıyacak. Türkiye'mizi İkinci Yüzyıl’ın vizyonuna taşıyacağız” dedi.
Başkan Uysal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin ekonomide ve endüstriyel dönüşümde yol haritasını açıkladığı “İkinci Yüzyıla Çağrı” başlıklı toplantıya katıldı. İstanbul’da Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen toplantının ardından Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Çok heyecanlıyız. Türkiye heyecanlı. Büyük bir değişimin arifesindeyiz. Tabii bu değişim, Türkiye'mizi geleceğe taşıyacak. Kaybettiğimiz irtifayı, kaybettiğimiz gelecek öngörüsünü yeniden kazanmamızı sağlayacak. Umuyoruz ki Millet İttifakı önderliğinde, umuyoruz ki Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Türkiye'mizi İkinci Yüzyıl’ın vizyonuna taşıyacağız. Bu umudu taşıyoruz. Türkiye'mize hayırlı olsun.”